Leuke activiteiten in de meivakantie

REIMERSWAAL - In de meivakantie organiseert de gemeente Reimerswaal weer verschillende leuke activiteiten!

Op zaterdagavond 28 april organiseren we i.s.m. jongerencentrum ‘de Kist’ een heerlijke relaxavond met daarbij lasergamen! Jongeren vanaf groep 8 tot 17 jaar zijn van harte welkom van 19.00 tot 22.00 uur bij jongerencentrum ‘de Kist’ Cromvlietstraat te Rilland! Aanmelden kan via www.jonginreimerswaal.nl!

Maandagochtend 30 april organiseren we een ridders- en prinsessenochtend van 10.00 tot 12.00 uur voor basisschoolkinderen uit de groepen 1 t/m 4 in de sporthal te Kruiningen. Behalve leuke spelletjes, klimmen en klauteren is er een springkussen en kun je jezelf laten schminken! Trek je prinsessenjurk aan of hijs jezelf in je ridder outfit en speel deze ochtend lekker met ons mee!

Maandagmiddag 30 april is er een supervette basketbalclinic o.l.v. oud-profbasketballer Henk Pieterse! Behalve dat hij kinderen weet ‘te raken’ met bijzondere en gevoelige opmerkingen binnen het thema ‘pesten’ en ‘respect voor elkaar’ biedt hij een zeer uitdagende, spectaculaire clinic aan. Deze clinic is ook prima te volgen als je niet of nauwelijks kunt basketballen! Van 13.30 tot 15.30 uur zijn kinderen uit de groepen 5 t/m 8 van harte welkom in de sporthal te Kruiningen.

Dinsdagmiddag 1 mei organiseren we i.s.m. tafeltennisvereniging Yerseke een tafeltennistoernooi in de gymzaal “Tehaere”, Moerplein te Yerseke. Vanaf 13.00 uur kunnen kinderen uit de groepen 4 t/m 8 de ‘strijd’ met elkaar aangaan! Let op; je moet je vooraf wel aanmelden op www.jonginreimerswaal.nl! Wij zorgen voor tafeltennisbatjes en balletjes! Wie durft?!

Woensdagmiddag 2 mei organiseren we i.s.m. de Jeugdwerken Hansweert een buitenactiviteit met springkussen. Behalve dat kun je binnen lekkere knutselen! Kinderen uit groep 1 t/m 8 zijn van 13.30 tot 15.30 uur welkom bij de jeugdsoos te Hansweert. Aanmelden is niet nodig!

Meer informatie: jpr@reimerswaal.nl of tel. 140113 (jongerenwerkers). [l]