Korte berichten

YERSEKE
Oesterput 14 toernooi: Vrijdag 8 juni vindt bij de VV Yerseke voor de eerste keer het Oesterput 14 toernooi plaats. Een toernooi voor talentvolle spelertjes van 10 en 11 jaar. Met deelname van onder andere ADO Den Haag, Cercle Brugge, JVOZ, Kloetinge, Goes en een selectieteam uit Reimerswaal. Iedereen is van harte uitgenodigd om de jeugdige spelertjes aan het werk te zien.

WEMELDINGE
Sing In: Op dinsdag 12 juni hoopt het Gemengd koor "De Levensbron" en Mannenkoor "Sjaloom" uit Goes een Sing in te houden in de Maartenskerk te Wemeldinge, Kerkweg 5. Aanvang 19:30 uur. De toegang is gratis. Komt U ook zingen en/of luisteren? U bent van harte welkom!

RILLAND
Mamacafé:
Het mama café Rilland is er voor aanstaande, kersverse of ervaren moeders met kinderen tussen de 0 en 4 jaar oud. Het is drie jaar geleden opgericht om moeders in contact te brengen met andere moeders uit de buurt om ervaringen te delen, vragen te stellen en tips en trucs uit te wisselen. Op donderdag 14 juni van 10.00 tot 11.30 uur is er weer een mama café in Rilland in de speelzaal van Kibeo, locatie Hontestraat 1. Dit keer gaan we een workshop Muziek op schoot volgen! Leuk om samen met je kindje te doen! Omdat we ongeveer willen weten hoeveel mensen er komen zouden we het top vinden als je je aanmeld via mamacafereimerswaal@outlook.com. [l]