Blue Green Holiday is op zoek naar vakantiehuizen.
Blue Green Holiday is op zoek naar vakantiehuizen. Foto: Archieffoto

'Zes dagen per week staan wij voor de toeristen klaar'

YERSEKE - Lennert en Lenny Steketee van Blue Green Holiday zijn dit jaar met succes begonnen met het verhuren van particuliere vakantieverblijven op Zuid-Beveland. Ons aanbod bestaat uit verschillende vakantiehuizen, villa's, studio's en appartementen voor twee tot acht personen. Blue Green Holiday speelt in op de toenemende populariteit van de regio. U kunt ook mee profiteren.

VAN ONZE REDACTIE

Blue Green Holiday bemiddelt tussen vakantiegangers en huiseigenaren in Zuid-Beveland. Het jonge bedrijf is op zoek naar vakantiehuizen in de omgeving.

Lennert en Lenny Steketee van Blue Green Holiday zeggen dat het verhuren van zo'n huis veel voordelen biedt. "Je voorkomt leegstand, geld op de bank levert niet veel rente op en de rentestand is zo laag dat het kopen van een vakantiewoning voor verhuur meer oplevert. Daarnaast levert het geld op waarmee mensen, die zelf op vakantie gaan een deel van deze kosten terug kunnen verdienen. Als je een woning 150 dagen per jaar verhuurt, is dat vaak veel voordeliger dan permanente verhuur."

Persoonlijk

Het tweetal kent alle woningen die ze verhuurt. Dat is een groot voordeel. "Wij kunnen zorgen voor ontvangst en voor vertrek controleren wij de woning. Daarnaast bieden wij schoonmaak, linnen-service en tuinonderhoud aan."

Zo kan Blue Green Holiday de verhuurder alle zorgen, indien gewenst, uit handen nemen. Blue Green Holiday bemiddelt momenteel accommodaties in Yerseke en Wemeldinge en beschikt over een professionele website. "We zijn voornamelijk gericht op de Nederlandse en Duitse markt, maar er komen ook steeds meer Belgische gasten", zegt Lenny. "Vakantie vieren in Zeeland wordt steeds populairder. Meerdere korte vakanties is een trend", vult Lennert aan.

No-cure-no-pay

Het bedrijf werft gasten met een overzichtelijke website, advertentie in diverse magazines, Google, op social media en via samenwerkingsverbanden.

Gedeeld

Blue Green Holiday werkt op basis van no-cure-no-pay, niet met dure abonnementen. Het enige wat u nodig heeft is een vakantiehuis, een tweede woning of een gedeelde woning. Blue Green Holiday neemt verder alle zorgen uit handen. "Bovendien zijn wij van het begin tot einde betrokken bij de verhuur. Zes dagen per week staan wij voor de toeristen klaar. De eigenaar zelf heeft er geen omkijken naar." Mensen die een huis beschikbaar hebben of een betrouwbaar bedrijf zoeken voor ontvangst en of schoonmaak, kunnen contact opnemen met Blue Green Holiday via 0113-750711 of info@bluegreenholiday.nl. Meer: www.bluegreenholiday.nl.[l]