Korte berichten

KAPELLE
Workshops 'weven':
Tijdens de zomermaanden is op woensdag en zaterdag van 14.00-17.00 uur de kerk aan het Kerkplein in Kapelle open voor bezoekers. Er is een tentoonstelling met weefwerkstukken te zien, gemaakt door Cathrien de Leeuw van Weenen uit Wemeldinge. Thema van de expositie is "David van herdersjongen tot koning van Israƫl". U kunt ook de toren beklimmen en is er informatie over het historische gebouw aanwezig. Tijdens de zomerperiode verzorgt Cathrien een aantal workshops zowel voor kinderen als volwassenen. Kinderworkshop op 14 juli en 15 augustus; voor volwassenen op 18 juli en 8 augustus. Informatie en voorbeelden van wat er gemaakt wordt zijn te zien tijdens de reguliere openstellingstijden, opgave voor de workshops via email: wdeleeuw96@gemail.com.

BIEZELINGE
Inloopochtend Trefpunt:
Op donderdag 14 juni is alweer de laatste bijeenkomst voor de zomervakantie van Trefpunt. Kom eens gezellig een bakje doen tussen 10.00 en 11.30 uur. Wij zorgen voor wat lekkers. Alle dorpsgenoten zijn van harte welkom aan de Biezelingseweg 6 te Biezelinge. We hopen u en jou te ontmoeten! Op onze website www.cgk-biezelinge.nl vindt u meer informatie.

YERSEKE
Speciale dienst: Op zondagochtend 17 juni houden we om 9:30 uur een speciale dienst in de Gereformeerde kerk in Yerseke (ingang aan de Kakeldans). Het thema is "Kom tot de Vader". Dominee Krijnen uit Halle hoopt deze dienst voor te gaan en de band Vision uit Tholen zal zijn muzikale medewerking verlenen. Voor de kinderen is er tijdens de dienst kindernevendienst. Na de dienst wordt u van harte uitgenodigd voor een bakje koffie, thee of fris. Iedereen is van harte welkom! [l]