Korte berichten

WAARDE
Activiteitenmarkt: Op zaterdag 23 juni zal de activiteitenmarkt die ieder jaar door het activiteitencomité van de Ichtuskerk uit Kruiningen wordt georganiseerd weer plaatsvinden. Op deze dag vinden er vanaf 9.30 diverse activiteiten plaats waaronder een grote rommelmarkt, uitgebreide boekenverkoop en een tweedehands kledingbeurs. Er worden mosselen gekookt, en zijn er verse groenten en fruit en bloemen verkrijgbaar. Voor de kinderen is er een springkussen en kan er worden meegereden met paard-en-wagen.
Waardsetuinroute: Zaterdag 23 juni kunt u in Waarde gratis 10 tuinen bezoeken. Plattegrond van de route kunt u ophalen in dorpscentrum Meerwaarde tussen 10.00-16.00 uur. Want het gras bij de buren is altijd groener!

KAPELLE
Collecte Rode Kruis: Geef aan de collectant tijdens de Rode Kruis Week van 24 tot en met 30 juni! De hele opbrengst van de collecte komt ten goede aan de activiteiten van het Rode Kruis in de gemeente Kapelle. Samen zorgen we ervoor dat het Rode Kruis het werk in alle kernen van de gemeente Kapelle op een professionele wijze kan blijven doen. Meer weten over de activiteiten van Rode Kruis Kapelle www.rodekruis.nl/kapelle

RILLAND
Bingo voor senioren:
In de nieuwe Vliedberg op 29 juni Bingo voor Senioren, aanvang 14.00 uur met mooie prijzen. Dit is de laatste bingo voor de vakantie. De volgende bingo is op 31 augustus, contact pers. Marij van Zon tel: 551914.

BIEZELINGE
Weeldienst:
Jaarlijkse Weeldienst op zondag 24 juni bij de Zwarte Weel aan de Oude Dijk/Grenadier. De voorganger in deze openluchtdienst is ds. A.G.M. Weststrate, waarbij het thema 'Welkom thuis' is. Deze keer zal er muzikale medewerking worden verleend door kindercantorij 'Parels' en het gemeentecombo. De dienst begint om 11.30 uur, bij slecht weer zal er uitgeweken worden naar de Mozeskerk aan de Noordstraat in Biezelinge.[l]