Allround kapster Kim.
Allround kapster Kim. Foto:

Ambulant kapster

KAPELLE - Allround kapster Kim knipt al jaren met veel plezier in Goes en omliggende dorpen. De ambulante kapster komt graag bij mensen thuis en is voor velen een vertrouwd gezicht geworden. Ze heeft haar ervaring in verschillende salons opgedaan en besloot in 2011 om op eigen kracht verder te gaan als zzp'er.

Vanaf dat moment is het balletje gaan rollen en heeft de kapster een leuke klantenkring weten op te bouwen. De eerste jaren werkte ze parttime, maar sinds oktober vorig jaar is ze vijf dagen per week beschikbaar. Om op de hoogte te blijven van de laatste trends volgt Kim meerdere malen per jaar diverse trainingen.

Grijze haren kleuren
Specialisme is knippen en kleuren van het haar. Anno 2018 zijn er veel dames die zich storen aan grijze haren en wordt er heel wat af gekleurd. Door te kijken naar het gezicht en het gebruik maken van verschillende knip- en kleurtechnieken is ieder kapsel uniek. Dat zorgt ervoor dat het kappersvak uitdagend blijft.

Passend kapsel
Doordat de behandeling over het algemeen in de keuken of woonkamer van de klant wordt uitgevoerd vergt dat enig aanpassingsvermogen. Klanten hoeven de deur niet uit en er is geen wachttijd. Gemak dient de mens. Het doel van Kim is klanten een passend kapsel te geven voor een leuke prijs in hun eigen omgeving waardoor iedere behandeling heel persoonlijk is.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak; bel 06 21193079. [l]