Vierde bekerwedstrijd HVKK Kapelle

KAPELLE - De vierde bekerwedstrijd werd vervist in het Schelde-Rijn-kanaal bij Rilland. Over de vangst was men niet erg optimistisch gezien de vangst bij andere clubs,maar dat viel niet tegen.

Met een frisse noord westen wind was het moeilijk vissen al ging de wind later wat liggen. De deelname was deze keer goed te noemen namelijk 16 deelnemers. Om 19.00 uur werd het tijdsein gegeven en vlogen de lijnen het water in. Na 10 minuten trok de voorzitter er al een paling uit van liefst 62 cm, dat gaf moed dat de vis aan het azen was maar dat viel tegen, vooral voor op het parcours. De winnaar deze avond is de specialist op dit water namelijk Rinus Zuidweg, hij wist er 4 palingen uit te trekken. Er werden 12 palingen gevangen en 2 brassems. De totale lengte van de vis was 705 cm. De grootste paling was ook voor Rinus , deze was liefst 67 cm.

Uitslag
1. Rinus Zuidweg met 204 cm; 2. execo Jac Eversdijk en Maikel de Groot allebei met 109 cm; 4. Rinus Hengsdijk met 81 cm; 5 Geerard Priester met 62 cm; 6. Cees Lepoeter met 58 cm; 7. Jan Zonnevijlle met 51 cm; 8. Leo Luteijn met 31 cm.
De andere deelnemers wisten geen vis te vangen en kregen 15 pnt aan de broek, dit waren Dave Fleurbaay, Leon Smit, Nuno Mota, Wim Fleurbaay, Jan de Groot, Mevr Dora v.d Graaff, Gerard Lepoeter en Jan Serier.

Programma
De volgende wedstrijd is op 13 juli zelfde plaats aanvang 19.00 uur en kom op tijd.[l]