oesterputten in Yerseke
oesterputten in Yerseke C. Dominicus

Rondleiding Yerseke

YERSEKE - Op zaterdag 7 juli en zondag 8 juli zijn er weer rondleidingen over de oesterputten van Yerseke o.l.v. een enthousiaste VVV gids.

De rondleiding duurt 60 minuten en vertrekt vanaf het toiletgebouw op de Willem Alexanderhaven om 13.30 uur. De kosten dient u te betalen aan de gids. Op zaterdag is er aansluitend een rondvaart om 15.00 uur en op zondag zijn er rondvaarten om 14.30 uur en 15.00 uur. Meer informatie hierover kunt u krijgen bij VVV Yerseke.

Tevens starten de jaarlijkse rondleidingen in de mosselfabriek op woensdag 11 juli. Deze rondleidingen zijn iedere woensdag t/m 29 augustus en duren 1,5 uur. Start is om 12.30 uur maar u moet zich vooraf aanmelden op het VVV kantoor. Graag vooraf telefonisch reserveren of via de mail want vol = vol. Op de dag zelf komt u eerst naar het VVV kantoor waar u het ontmoetingspunt hoort met de gids. Ook deze rondleidingen kunnen gecombineerd worden met een rondvaart na afloop. Indien u 's morgens al in Yerseke arriveert, kunt u tevens het Oosterscheldemuseum nog bezoeken zodat u een leuk dagje uit hebt in Yerseke.

Graag tot ziens of horens op het VVV kantoor, Kerkplein 1 of 0113-571864 of via yerseke@vvvzeeland.nl. [l]