Het Bruidspaar.
Het Bruidspaar. Adri Bolle

70 jaar gelukkig getrouwd

WEMELDINGE - Op 15 juli aanstaande zijn C.H. Meijaard en N. Meijaard-Hoogesteger uit Wemeldinge 70 jaar getrouwd! Wat een mijlpaal is dat! En dat in redelijk goede gezondheid.

Ze kennen elkaar al van kinds af aan, zaten bij elkaar in de klas en hebben al vroeg verkering gekregen. Na eerst ingewoond te hebben en later nog twee woningen aan de Zuidelijke Achterweg, hebben ze een huis gekocht aan de Wemeldingse Zandweg. Daar hebben ze 59 jaar lang met veel plezier gewoond. Meneer Meijaard werkte eerst bij P. Dekker in Wemeldinge, daarna is hij op het sluizencomplex gaan werken tot aan zijn pensioen. Mevrouw Meijaard-Hoogesteger zorgde voor de kinderen en het huishouden.
Ondertussen zijn ze 3 dochters, 6 kleinkinderen, 8 achterkleinkinderen en 2 achter-achterkleinkinderen rijker.
In november vorig jaar hebben ze de stap gewaagd om naar een seniorenwoning te verhuizen, omdat het onderhoud van de woning toch wat veel werd op hun leeftijd. Inmiddels zijn ze op hun nieuwe stek goed gewend geraakt.
Op 14 juli zullen ze hun mijlpaal vieren met alle familie en kennissen in Klein Stelle, iets waar ze erg naar uitkijken. Iedereen die hen wil feliciteren is van harte welkom op de receptie van 15.30u tot 17.30u!
Na dit heugelijke moment kijkt iedereen uit naar het volgende feest, want allebei hopen ze binnenkort hun 90e verjaardag te vieren! [l]