Agenda

Zondag 12 augustus

Oecumenische Buitendienst

9:30 | Jeugdhonk Answest

Op zondag 12 augustus zal er om 09.30 uur een oecumenische openluchtdienst gehouden worden. De dienst werd voorbereid door leden van de Protestantse Gemeente Hansweert-Schore en de katholieke kerk O.L. Vrouw Onbevlekt Ontvangen Hansweert. Voorgangers zijn pastor Jeanine Heezemans en dhr. Erik Tramper. Thema van de viering: 'Laat de liefde stromen'. De viering wordt gehouden op het grasveld bij het 'Jeugdhonk Answest' aan de Binnenhaven. Ieder wordt gevraagd om voor eigen zitgelegenheid te zorgen. Er staat een grote tent, dus het gaat met slecht weer ook door. Na afloop is er gelegenheid elkaar te ontmoeten bij koffie en thee.

Woensdag 15 augustus

Culinaire markt

10:00 |

Culinaire markt in Yerseke op woensdag 15 augustus van 10.00 tot 17.00 uur. Ook elke vrijdag t/m 31 augustus van 13.00 tot 21.00 uur.

Foto expositie OGEN/BLIK

10:00 |

Van 15 augustus t/m 7 oktober is een expositie te zien van fotograaf Jacqueline Sinke (42) uit Kapelle in de binnentuin van zorgcentrun Cederhof in Kapelle. Jacqueline Sinke fotografie is gevestigd in Kapelle en fotografeert naast projecten en sfeerimpressies ook fotografische kunst. Tijdens de expositie is onder andere de serie OGEN/BLIK te zien waarbij in acht foto's de verloop van leeftijd te zien is in mannelijke en vrouwelijke ogen. Hierin is de stijl van de fotografe duidelijk te herkennen. Daarnaast zijn nog diverse werken te zien van Jacqueline Sinke, waaronder foto's genomen in de oude machinefabriek te Vlissingen. Info: www.jacquelinesinkefotografie.com