De poster voor de rommelroute hangt op verschillende plaatsen in de gemeente.
De poster voor de rommelroute hangt op verschillende plaatsen in de gemeente. Marijke Voshol

Derde editie Waardse rommelroute

WAARDE - Op 8 september vindt alweer de derde editie plaats van de Waardse rommelroute! Van 10 tot 17 uur kun je gezellig komen snuffelen bij de Waardenaren thuis. Zij bieden dan hun mooiste waren te koop aan en maken er alvast een gezellige dag van.

De vorige twee edities van de rommelroute waren een doorslaand succes. Het hele dorp sloeg toen de handen ineen om er een gezellige dag van te maken. Met bezoekers uit de gemeente Reimerswaal en ver daarbuiten zette de rommelroute Waarde op de kaart.

Open Monumentendag
Dit jaar beleeft de rommelroute zijn derde editie. Het concept is hetzelfde; tijdens de rommelroute krijgen de Waardenaren de kans om hun spulletjes te verkopen vanuit hun eigen tuin. Bezoekers krijgen de kans om Waarde te leren kennen en over dit gezellige dorp te wandelen. Daarnaast is het die dag ook Open Monumentendag en zijn zowel Molen de Hoed als de Hervormde kerk te bezichtigen.

Plattegrond
Fietscafé 't Spulletje werkt dit jaar ook mee aan de rommelroute. Snuffelaars kunnen daar terecht voor een plattegrond met overzicht van de deelnemende adressen, maar uiteraard ook voor een hapje en een drankje. Met ruim 50 deelnemende adressen belooft ook deze derde editie weer een groot succes te worden. [l]