Vrouwen van Nu op de Schoorse Herfstmarkt

SCHORE - De Vrouwen van Nu is een landelijke organisatie. Wij de Vrouwen van Nu afdeling Schore, zijn hierbij aangesloten.

Wij proberen als afdeling een zo breed mogelijk jaarprogramma vast te stellen. Voor elk wat wils. De ene keer iets cultureels, de volgende afdelingsavond iets educatiefs en ook organiseren wij doe avonden. Een actief fietsend lid neemt ons een paar keer per jaar mee op een fietstochtje. Ook proberen wij onze partners bij onze vereniging te betrekken door ze op deze fietstochtjes en open afdelingsavonden uit te nodigen. Een belangrijke rode draad door ons jaarprogramma is het bloemschikken. Twee leden van onze vereniging geven in het voor- en najaar bloemschikcursussen voor onze leden. Er ontstaan op deze avonden prachtige creaties. Onze bloemschiksters leven zich dan ook geheel uit voor de Schoorse Herfstmarkt. Wij zijn hier aanwezig met 2 kramen. In deze kramen worden de door onze bloemschiksters gemaakte stukken door middel van een verloting aan de man of vrouw gebracht.

Natuurlijk zijn wij ook altijd op zoek naar nieuwe leden.

Dus breng een bezoek aan Schoorse Herfstmarkt op zaterdag 15 september.

Bekijk onze kramen en doe mee aan de loterij. Ook kunt u op deze dag meer informatie ontvangen over onze vereniging en lid worden. [l]