Walking Football in Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Vrijdagavond 21 september houdt de gemeente Reimerswaal in het kader van de Nationale Sportweek een Walking Football training van 19.30 tot 20.30 uur op het sportpark van voetbalvereniging Krabbendijke.

Je bent zo jong als je jezelf voelt en je bent nooit te oud om te leren. Dat zijn de basisprincipes van het Walking Football, een nieuwe voetbalvorm voor 55-plussers die op hun oude dag nog lekker actief bezig willen zijn.
Voetbal hoeft niet snel te gaan om mooi te zijn. Dat bewijst deze voetbalvorm waarbij in wandeltempo op een kwart veld gespeeld wordt. Walking Football houdt in dat er tijdens een partijtje niet wordt gerend. Er mogen geen slidings gemaakt worden en de bal mag niet boven heuphoogte komen. Dit zijn enkele aanpaste spelregels om het spel zo goed mogelijk op de doelgroep aan te laten sluiten.
Bent u 55 of ouder en lijkt het u leuk om dit eens te proberen? Stuur dan een e-mailtje naar j.van.langevelde@reimerswaal.nl of bel naar 14 0113 en vraag naar Jordan van Langevelde. U kunt ook bij hem terecht voor meer informatie. [l]