Agenda van 12-9-2018/20-9-2018

AGENDA

Foto expositie OGEN/BLIK

10:00 |

Tot en met 7 oktober is een expositie te zien van fotograaf Jacqueline Sinke (42) uit Kapelle in de binnentuin van zorgcentrun Cederhof in Kapelle. Jacqueline Sinke fotografie is gevestigd in Kapelle en fotografeert naast projecten en sfeerimpressies ook fotografische kunst. Tijdens de expositie is onder andere de serie OGEN/BLIK te zien waarbij in acht foto's de verloop van leeftijd te zien is in mannelijke en vrouwelijke ogen. Hierin is de stijl van de fotografe duidelijk te herkennen. Daarnaast zijn nog diverse werken te zien van Jacqueline Sinke, waaronder foto's genomen in de oude machinefabriek te Vlissingen. Info: www.jacquelinesinkefotografie.com

Donderdag 13 september

Inloopochtend Trefpunt

10:00 | Het Trefpunt

Nu de scholen weer zijn begonnen, willen we ook onze inloopochtend weer opstarten. Op donderdag 13 september is iedereen van harte welkom tussen 10.00 en 11.30 uur aan de Biezelingseweg 6 te Biezelinge. Voor koffie/thee met wat lekkers wordt gezorgd. Breng vrienden en bekenden mee. Er zijn mogelijkheden om een spelletje te doen, een potje te sjoelen of zo maar gezellig een praatje te maken. We zouden het leuk vinden u te ontmoeten.

Zaterdag 15 september

Varen en mosselen eten

14:30 |

Op 15 september organiseert Rotary Goes-Reimerswaal een schelpdierfestival waarvan de netto opbrengst bestemd is voor goede doelen. Er kan om 14.30 uur worden mee gevaren met de YE 30 en er kunnen schaal- en schelpdieren worden geproefd in een tent op het evenementenplateau achter de Oesterij in Yerseke. Vanaf 17.30 uur kunnen mosselen met friet worden gegeten. Alle info is te vinden op www.mosselfeest.com

Whisky avond

20:00 | Dorpshuis de Vroone

Het nieuwe seizoen in dorpshuis De Vroone wordt "afgetrapt" met een gezellige avond met muziek en een whisky proeverij. Dit zal plaatsvinden op zaterdagavond 15 september a.s. Marco Wagenaar van "World of Drinks" uit Krabbendijke zal die avond een selectie van zijn brede assortiment whisky's meenemen. De muzikale omlijsting komt voor rekening van de band Tyrconnell, een band met liefde voor Keltische muziek en whisky, de perfecte combinatie voor deze avond. Aanmelding voor deze avond is verplicht en kan via www.vroone.nl of tel. 0113-341954. Deze avond is een 18+ avond.

Dinsdag 18 september

Kom uit je huiskamer

14:00 | Ons Dorpshuis

Wij heten U van harte welkom bij "Kom Uit Je Huiskamer". Deze middag is voor alle senioren van Kruiningen, waar wij iedere dinsdagmiddag verschillende activiteiten organiseren. Gezellig een middagje uit! Zien wij U dan ook? Dinsdagmiddag van 14.00 tot 16.30 uur, in "ons Dorpshuis Kruiningen", Berghoekstraat 4. Kruiningen. Dinsdag 18 september: Bingomiddag.

Bingo

14:00 | MFC Tehaere

Het is weer zover! Het bingoseizoen begint weer op 18 september. Aanvang 14.00 uur. De zaal is om 13.00 uur open. Locatie: Multifunctioneel Centrum (MFC) Tehaere, Moerplein Yerseke. U bent van harte welkom op onze gezellige middag. Vanaf 50+. U kunt vele cadeeubonnen winnen. Heeft u nog vragen dan kunt u mij bellen op 06-28814759, Elisabeth Bamert.