Cabaretier Martijn Kardol is op zaterdag 3 november te zien in De Vroone. FOTO MARCEL VAN DEN BROEK
Cabaretier Martijn Kardol is op zaterdag 3 november te zien in De Vroone. FOTO MARCEL VAN DEN BROEK Marcel van den Broek

Martijn Kardol in Kapelle

KAPELLE - Op zaterdag 3 november komt cabaretier Martijn Kardol met zijn programma "Bang" naar De Vroone in Kapelle. De aanvang is 20.00 uur.

Dankzij een regelmatig optreden in radio- en televisieprogramma’s is hij inmiddels één van de bekendere cabaretiers van ons land. Op dit moment is hij elke woensdag met zijn rubriek “Martijn zegt Sorry” te zien in RTL Late Night met Twan Huys. Bijzonder verheugend dan ook dat we deze artiest naar Kapelle kunnen halen voor een optreden.

Studenten Cabaret Festival

In 2015 won Martijn de jury-, publieks- en persoonlijkheidsprijs van het Groninger Studenten Cabaret Festival.

Leids Cabaret festival

En met lovende kritieken won Martijn Kardol in 2016 zowel de jury als de publieksprijs van het Leids Cabaret festival. Volgens de jury is hij als geen ander in staat met hele kleine gebaren of enkele woorden de zaal aan het lachen te krijgen. Het wordt een bijzonder talent genoemd, een prachtige combinatie van rust en hilariteit.

Recensies

In de recensies wordt “Bang” één van de sterkste debuutprogramma’s van de afgelopen jaren genoemd. Martijn wordt gekarakteriseerd als een innemend verteller met een sterke timing en als iemand met fijne zelfspot.

Met “Bang” worden we door Martijn meegenomen in zijn wereld vol creatieve observaties en oplossingen.

Zaterdag 3 november 20.00 uur De Vroone Kapelle. Tickets en info: www.kapellecultureel.nl. [l]