Garagedeuren (duoport en sectionaaldeur).
Garagedeuren (duoport en sectionaaldeur). Foto:

Garagedeuren met lokale service

YERSEKE - Elke dealer die deel uitmaakt van het dealernetwerk van Novoferm zorgt ervoor dat mensen hun garagedeuren zonder grote vertragingen geïnstalleerd krijgen, zonder onverwachtse kosten achteraf. Iedereen die kiest voor een Novoferm deur is verzekerd van de beste service - door het hele land.

Lokale aanpak, wereldwijde speler
De fabrikant en leverancier Novoferm is een grote internationale speler in de wereld van garagedeuren. Gelet op klantenservice en advies, stellen zij echter een lokale benadering voorop. Novoferm gelooft namelijk in de meerwaarde die lokale partijen kunnen bieden. Om iedere klant van de beste service te voorzien, kiest Novoferm ervoor om samen te werken met verschillende dealers verspreid door het hele land. Zo bieden ze een landelijk dekkend dealernetwerk, waardoor er altijd een advies- en verkooppunt in de buurt is.

Speerpunten dealernetwerk
Een dealer van Novoferm heeft de volgende speerpunten centraal staan in de aanpak: Onafhankelijk advies Probleemloze oplevering (montage)Onderhoud en service afgestemd op de klant. Novoferm zorgt ervoor dat elke dealer op de hoogte is van de laatste ontwikkelingen van de verschillende producten die ze bieden.

Dealerlocator
Om de zoektocht naar een vakkundige dealer te vergemakkelijken heeft Novoferm een dealerlocator ontwikkeld waarmee mensen een dealer in de buurt kunnen vinden die kennis van zaken heeft. Deze is door iedereen op het internet te benaderen, waarna je gemakkelijk een advies- en servicepunt op basis van locatie of postcode kunt opzoeken. Zo vinden klanten op een gebruiksvriendelijke manier altijd een vakkundige dealer in de buurt.

Dichtstbijzijnde verkooppunt
Het dichtstbijzijnde verkooppunt in Yerseke is Vital Timmermans. Vital Timmermans heeft een showroom waarin de diverse mogelijkheden, kleuren en materialen van dichtbij bekeken kunnen worden. Kom naar de winkel, er lopen op dit moment diverse interessante acties op zowel een Sectionaaldeur als een Duoport. Van harte welkom, de koffie/thee staat klaar! [l]