Afbeelding
Foto:

Ons Genoegen geeft musical-concert The Musical high-lights

KAPELLE - Muziekvereniging Ons Genoegen uit Kapelle nodigt u uit voor een musical-concert met medewerking van Muziektheater Zeeland op zaterdag 24 november, aanvang 20.00 uur in de Vroone in Kapelle.

Tijdens dit concert worden diverse musical high-lights ten gehore gebracht. U kunt bekende melodieën verwachten uit bijvoorbeeld Evita, Elisabeth, Soldaat van Oranje, Wicked, Chicago en ABBA the musical. Maar ook de minder bekende melodieën kunnen nog wel eens voor ‘aha-momenten’ gaan zorgen. Daarbij wordt er soms gekozen voor verrassende arrangementen.

Muzikale begeleiding van harmonieorkest
Muziektheater Zeeland, ook wel MuZe genoemd, is een vereniging die elk jaar een grote semiprofessionele productie in de Zeeuwse theaters brengt. Na 3Musketiers, Jesus Christ Superstar, Titanic the Musical en Evita volgt in maart 2019 Ciske de Rat. Het harmonieorkest zal de muzikale begeleiding voor de solisten van MuZe verzorgen. De muzikale leiding is in handen van Albert-John Vervorst.
Toegangskaarten voor het musicalconcert kunnen in de voorverkoop besteld worden via musicalhighlights@ogkapelle.nl. Vermeld hierbij uw naam en het aantal tickets dat u wilt bestellen. [l]