Afbeelding

Kerstdiner bij Resto VanHarte Krabbendijke

KRABBENDIJKE - Sociaal buurtrestaurant Resto VanHarte organiseert dit jaar voor het eerst een sfeervol kerstdiner in Krabbendijke. Het diner vindt plaats op 12 december. Locatie is Dorpshuis de Meiboom op Kerkpolder 30. Iedereen is welkom om samen met buurtgenoten te genieten van heerlijk eten, sfeervolle kerstversiering en live muziek door leerlingen van de muziekschool. Deze kerst nodigt Resto VanHarte mensen ook uit om de stichting te steunen. Bestel het Resto VanHarte kersthartje op http://webshop.restovanharte.nl/ en draag financieel bij aan de diners van Resto VanHarte.

Iedereen is van harte welkom tijdens het kerstdiner. Inloop is vanaf 17.30 uur. Het diner begint om 18.00 uur. Kosten voor aantoonbaar minima zijn lager (wel contant betalen). Reserveren kan via www.restovanharte.nl (gratis) of bel 0900 900 3030 (35 ct/gesprek). Wees er snel bij, want er is een beperkt aantal plaatsen beschikbaar. Ook kinderen zijn van harte welkom. Resto VanHarte in Krabbendijke en Yerseke zijn mede mogelijk gemaakt door de gemeente Reimerswaal.

Schenk een diner
Schenk een ander een hartverwarmend diner met buurtgenoten. Dit kan middels de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje. De hartjes kosten de gemiddelde prijs van een diner in de buurtrestaurants van Resto VanHarte, en zijn gemaakt door mensen met een beperking van Atelier Uit De Kunst. Met de aanschaf van het Resto VanHarte kersthartje draag je financieel bij aan de diners van Resto VanHarte. Resto VanHarte biedt mensen met weinig sociale contacten de kans om weer mee te doen. Steun ons! Ga naar de webshop en bestel nu je kersthartje(s). [l]