Maar liefst 19 verschillende maten in slim- en regular fit van XS t/m 6XL verkrijgbaar bij 7camicie Goes.
Maar liefst 19 verschillende maten in slim- en regular fit van XS t/m 6XL verkrijgbaar bij 7camicie Goes. Foto:

- ADVERTORIAL -
Overhemden van klein tot héél GROOT!

GOES - 7camicie Goes is al weer anderhalf jaar gevestigd op de Lange Vorststraat 61 recht tegenover Omoda. Marianne Hansler is sinds het voorjaar werkzaam bij deze overhemdenspeciaalzaak en hoort eigenlijk nog dagelijks mensen zich afvragen of 7camicie ook overhemden heeft voor de wat 'forsere' man. Nou daar heeft ze werk van gemaakt en zie het resultaat van onze unieke paspop.

Het assortiment bestaat uit maar liefst 19 verschillende maten in slim- en regular fit van XS t/m 6XL waaronder ook lengte- en buikmaten. Marianne gaat met iedere man de uitdaging aan om te bewijzen dat ze altijd een perfect passend overhemd voor hem in huis heeft. Om het extra aantrekkelijk te maken profiteert u deze feestmaand van extra veel Decembervoordeel tot wel 30%.

Maar naast de ruime sortering 100% katoenen overhemden heeft 7camcie ook chino's. Een mooie sportieve 'Italian Style' broek van hoogwaardige kwaliteit met een moderne pasvorm. Bijpassende riemen, bretels, boxershorts en sokken ontbreken vanzelfsprekend niet aan het assortiment. Naast de verschillende kleuren pullovers, dassen en sjaals zijn recent ook sportieve colbertjasjes toegevoegd aan het assortiment. De colbertjasjes onderscheiden zich door een modieuze pasvorm en voelen door de toegevoegde stretch zeer comfortabel aan om te dragen en zijn hierdoor tevens kreukvrij. Een leuk cadeau voor onder de boom zijn onze nieuw geïntroduceerde CAVELLO-boxershorts waarbij u deze maand profiteert van het tweede setje voor de halve prijs.

Kortom altijd een perfect passend overhemd bij dé overhemdenspeciaalzaak van de eilanden! Kijk voor meer informatie op www.wellefashion.nl of volg ons op Facebook: 7camicieGoes. [l]