AGENDA

Tentoonstelling Fruitteeltmuseum

12:00 | Fruitteeltmuseum

Vanaf zaterdag 8 december tot zaterdag 30 maart heeft het Fruitteeltmuseum een nieuwe unieke tentoonstelling weten te strikken. De houtsnijwerkclub en de schilderclub Kraplak exposeren een selectie van werken die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt in de kelder van het verenigingsgebouw De Vroone. Het Fruitteeltmuseum is blij dat deze 2 clubs hun werk aan een grote groep in Kapelle willen laten zien, voor beide clubs geldt "Vakmanschap is Meesterschap". Inlichtingen via email info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.

Woensdag 12 december

Kerstviering voor senioren in Mozeskerk

14:00 | Mozeskerk

Woensdag 12 december vindt de jaarlijkse kerstviering voor senioren weer plaats. Deze keer in de Mozeskerk, aanvang 14.00 uur. Alle senioren worden van harte uitgenodigd voor de Kerstviering, uitgaande van de Hervormde Gemeente Kapelle, de PKN gemeente Kapelle-Biezelinge-Eversdijk en de Chr. Gereformeerde Kerk Biezelinge. Het thema is: "Kind ons Geboren" en de meditatie wordt verzorgd door Ruben Jobsen. Het Kapels Gemengd Koor en Kindercantorij "Parels" werken mee aan deze middag. Er is een collecte voor "Stichting Op je Gemak". Heeft u vervoer nodig? Bel dan Sjaak Hertgers, tel. 0113-341519 of Nelie Schüller, tel. 0113-582068; graag opgave vervoer vóór 10 december a.s.

Donderdag 13 december

Inloopochten Trefpunt

10:00 | Het Trefpunt

Inloopochtend Trefpunt: Inmiddels zijn we al weer aangekomen bij de laatste maand van dit jaar. Was u altijd al eens van plan om eens bij ons langs te komen? Donderdag 13 december zijn jong en oud voor de laatste keer in 2018 van harte welkom bij Trefpunt. Tussen 10.00 en 11.30 uur is er vrije inloop in de Opstandingskerk aan de Biezelingseweg 6 te Biezelinge. Kom eens vrijblijvend langs voor een gezellig praatje, een spelletje of een potje sjoelen. Voor de kleintjes is er speelgoed en knutselmateriaal aanwezig. Wij zorgen voor koffie/thee of fris met wat lekkers. We hopen u en jou te ontmoeten!

Vrijdag 14 december

Kerst muziekavond in Wemeldinge

19:15 | Klein Stelle

Op vrijdagavond 14 december zal er een sfeervolle muzikale avond voor en door de muziekleerlingen van Wim Steenbakker plaatsvinden. Ook de allerkleinsten die AMV volgen dit jaar, zullen voor het eerst optreden! Tijdens deze avond zullen ook het leerlingenorkest van EMM-Advendo en het Barbershopkoor The Gaggling Ganders Gang waaraan Wim is verbonden hun muzikale bijdrage leveren. Deze muzikale avond wordt gehouden in Klein Stelle te Wemeldinge. Aanvang 19:15 uur, toegang gratis. Interesse om te komen kijken? Er zijn nog enkele plaatsen beschikbaar. Aanmelden via info@wimsteenbakker.nl

Zondag 16 december

Kerstsamenzang Hansweert

19:00 | RK kerk

Ook dit jaar een traditionele kerstsamenzang in Hansweert. Koorwerken worden afgewisseld met populaire instrumentale werken en gesproken teksten en gedichten. Muziekvereniging Scheldegalm onder leiding van dirigent Rens van Leeuwen, het Rooms-katholiek Kerkkoor en de Nederlands Hervormde Cantorij treden zondag 16 december op in de mooi versierde Rooms-Katholieke Kerk aan de Kerklaan in Hansweert. Organiste is Karin Nieuwenhuyzen. Voorgangers deze avond zijn pastoraal werker Wiel Hacking en Hans Meijer. De Kerstsamenzang vangt aan om 19:00 uur. Deze avond is overigens ook voor mensen die zelden of nooit een kerk bezoeken of geen kerkelijke achtergrond hebben de gelegenheid om op gepaste wijze in kerststemming te komen.

Dinsdag 18 december

Kom uit je Huiskamer

14:00 | Ons Dorpshuis

Komt u ook naar Kom uit je Huiskamer, dit is voor alle senioren van Kruiningen, waar iedere dinsdagmiddag verschillende activiteiten worden georganiseerd. Gezellig een middagje uit van 14.00 tot 16.30 uur in "ons Dorpshuis Kruiningen", Berghoekstraat 4 in Kruiningen. Dinsdag 18 december Grote Kerstmiddag.