AGENDA

Tentoonstelling Fruitteeltmuseum

12:00 | Fruitteeltmuseum

Tot zaterdag 30 maart heeft het Fruitteeltmuseum een nieuwe unieke tentoonstelling weten te strikken. De houtsnijwerkclub en de schilderclub Kraplak exposeren een selectie van werken die ze de afgelopen jaren hebben gemaakt in de kelder van het verenigingsgebouw De Vroone. Het Fruitteeltmuseum is blij dat deze 2 clubs hun werk aan een grote groep in Kapelle willen laten zien, voor beide clubs geldt "Vakmanschap is Meesterschap". Inlichtingen via email info@fruitteeltmuseum.nl of tel: 0113-344904 tijdens de openingsuren op woensdag en zaterdag. Zie www.fruitteeltmuseum.nl.

Zaterdag 22 december

Kerstboomconcert

10:00 | Markt Kruiningen

Zaterdag 22 december vanaf 10.00 uur geeft Koninklijke Harmonie 'Eendracht Maakt Macht' een kerstboomconcert op en rondom de Markt te Kruiningen. Tijdens deze rondgang door het dorp zal EMM diverse kerstliedjes ten gehore brengen voor de deuren van de verschillende winkeliers. U bent van harte welkom om gezellig te komen luisteren en met EMM alvast in de kerstsfeer te komen!

Kerstbrunch

16:00 | Dorpshuis Kaj Munk

Zaterdag 22 december gezellige kerstbrunch in Kaj Munk. Aanvang 16.00 uur. Zaal open 15.30 uur. Alle senioren uit Hansweert en omgeving zijn welkom. Wij vragen een bijdrage per deelnemer. Te betalen in de zaal. Max. aantal deelnemers 50. vol = vol! Aanmelden voor zaterdag 15 december bij: E-mail: swhw@zeelandnet.nl ; Telefoon 320370 of 383070.

Zondag 23 december

Optreden BrassKapelle

16:00 | Café De Schelde

Concert: Zondag 23 december treedt het koperensemble van Ons Genoegen op in het authentieke café De Schelde aan de Wilhelminastraat 43 in Wemeldinge. Het koperensemble, genaamd BrassKapelle, brengt deze zondagmiddag vanaf 16.00 uur sfeervolle, traditionele, maar ook swingende kerstmuziek ten gehore in dit pittoreske café. De toegang is gratis. Parkeren is mogelijk in de directe omgeving. Het café is uiteraard al eerder op die middag geopend.

Lichtjestocht

17:00 | Hof Keizersweel

Lichtjestocht: Op zondag 23 december organiseert de Protestantse Gemeente Wemeldinge een kerst-lichtjeswandeling op weg naar de Kerststal in de Maartenskerk. De start van de lichtjestocht is tussen 17.00 en 17.30 uur bij Hof Keizersweel, Hoogeweg 3 te Wemeldinge. Onderweg valt van alles te beleven. Medewerking wordt verleend door zangeres Albertina en vele andere vrijwilligers. Het is grotendeels buiten dus warme kleding is aanbevolen.

Maandag 24 december

Kerstzangdienst Krabbendijke

21:30 | Hervormde Kerk

Op 24 december wordt er in Krabbendijke weer een kerstzangdienst gehouden in de Hervormde Kerk aan de Dorpsstraat met muziek, samenzang en een meditatie. Muzikale medewerking van organist dhr. E. v.d. Kamp; het Christelijk Mannenenensemble Krabbendijke en een fanfareblaasorkest. (leden van muziekver. "Concordia"en "Vooruit"en gastspelers). Meditatie door Ds. S.A. Doolaard. Kerk open 20.45 uur; muziek vanaf 21.00 uur; aanvang dienst 21.30 uur. Collecte aan de uitgang. Organisatie: plaatselijke PKN gemeenten.

Vrijdag 28 december

Bingo voor Senioren

13:00 | De Nieuwe Vliedberg

28 december Bingo voor Senioren in De Nieuwe Vliedberg, aanvang 14.00 uur. Het is de laatste dit jaar dus sluiten we af met mooie prijzen en een extra ronde en een lekker kopje kopje koffie. Contact pers: Marij van Zon tel: 551914.