Korte berichten

Korte berichten

GOES
Maandelijks Open Huis in Het Clarahofje:
Het volgende Open Huis van hospice Het Clarahofje vindt plaats op donderdagmiddag 4 januari van 13.00-15.00 uur. Belangstelling? Kom dan langs aan 's- Heer -Hendrikskinderendijk 100 in Goes. Vooraf aanmelden is niet nodig.
Contactmiddag stomadragers: De Stomavereniging organiseert woensdag 10 januari een contactmiddag voor mensen met een stoma iin de vergaderzaal van de SVRZ in het woonzorgcentrum Erasmuspark, Troelstralaan 150 in Goes. Aanvang 14.00 uur, einde 16.00 uur. U kunt gratis parkeren bij winkelcentrum de Spinne. Tijdens deze bijeenkomst bieden wij u de gelegenheid om lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Ook uw partner is dus van harte welkom. De inloop is gratis en u hoeft zich niet aan te melden. Let op:! in 2018 zijn de contactmiddagen op woensdag i.p.v. op dinsdag.
Sing-In: Op 6 januari organiseert Jij daar! Goes een sing-in. De entree is gratis. Er is wel een collecte. Inloop vanaf 19.00 uur. Einde avond is 22.15 uur. Jong en oud is van harte welkom!

'S GRAVENPOLDER
Repetities Jong Dameskoor Shira:
Vanaf 9 januari starten de repetities van Jong Dameskoor Shira o.l.v. Peter Wildeman. Dames die kennis willen maken met het koor worden uitgenodigd om de drie open repetitie avonden te bezoeken nl. die op 9 januari, 31 januari en op 12 maart in Atelier 31, Kamperfoeliestraat 31 in 's Gravenpolder. We zijn nog op zoek naar nieuwe leden, naar gemotiveerde jonge dames die graag zingen en studeren, en staan voor een uniek repertoire. De repetities worden gehouden van 19.30 tot 21.30u. Meer informatie op: www.dameskoorshira.nl
Dansavond OVA: Zaterdag 6 januari organiseert OntspanningsVereniging 'Amicitia' (OVA) een dansavond in het dorpshuis "Ons Dorpsleven' Poelvoordestraat 3, 's Gravenpolder. DJ Johan verzorgt de muziek, aanvang 20.00 uur.

KLOETINGE
Inloopmorgen:
Maandagmorgen 7 januari is er weer inloopmorgen voor inwoners van Kloetinge en omgeving. Dhr Adrie Hoogstrate vertelt over zichtbare en verborgen verleden van het dorp. Om 10 uur staat de koffie klaar, toegang gratis in het Geerteshuis, Jachthuisstraat. [l]