Een fragment uit de film 'The Commuter' met Liam Neeson. FOTO ENTERTAINMENT ONE
Een fragment uit de film 'The Commuter' met Liam Neeson. FOTO ENTERTAINMENT ONE Foto: Entertainment One

Naar de film of een high tea op dag van de vrijwilliger

's-GRAVENPOLDER - Het Vrijwilligershuis Borsele organiseert in januari in het kader van de Dag van de Vrijwilliger twee activiteiten.

Op 27 januari zijn vrijwilligers in de gemeente Borsele welkom op een high tea in dorpshuis Ons Dorpsleven in ‘s-Gravenpolder. Vanaf 13.00 uur staan er allerlei lekkernijen klaar.

Op 31 januari mogen vrijwilligers naar de film in de Da Vinci Cinema in Goes. Ze kunnen kiezen uit de films ‘The Commuter’ met acteur Liam Neeson, die een zakenman speelt die ongewild in aanraking komt met een crimineel complot in New York, en ‘Huisvrouwen bestaan niet’. In deze komedie worden twee zussen en hun moeder gedwongen om hun verschillen aan de kant te schuiven en na te denken over het leven dat ze hebben. Beide films beginnen om 19.30 uur.

De gemeente benadrukt dat alle vrijwilligers welkom zijn, ongeacht hoeveel uren ze zich inzetten voor een club, vereniging of organisatie. De gemeente benadert zelf alle clubs, verenigingen en organisaties die met vrijwilligers werken.

Aanmelden

Aanmelden voor één van de twee activiteiten is verplicht. Het kan via de website www.www.vrijwilligershuis.nl.