Polderfair presentatie- en inspiratiemiddag in de Goese Polder

GOES - Op zaterdag 27 januari organiseren bewoners uit de woonwijk Goese Polder, ondersteund door SMWO Welzijn Goes, voor de zesde keer de jaarlijkse Polderfair.

Tijdens deze presentatie- en inspiratiemiddag kunt u kennismaken met een keur aan bewonersinitiatieven en organisaties in de Goese Polder. Er zijn diverse activiteiten voor jong en oud. Voor de kinderen is er een leuke knutselactiviteit. Volwassenen kunnen hun dansmoves laten zien of verbeteren tijdens stijldans en volksdans-demonstraties en -workshops. Deze worden verzorgd door Dansclub ‘de Vriendschap’ en Volksdansvereniging Oberon. Ook is er een kledingbeurs, een reparatiecafé en een workshop voor ouders en kinderen over samen problemen oplossen.|
De Polderfair biedt ook een informatie- en verkoopmarkt rond verschillende bewonersinitiatieven en organisaties in de wijk. Zo maakt u kennis met sociaal-creatieve initiatieven zoals ArtRiet en Inloophuis Oase. Ook het Buurtpreventieteam Goese Polder, de stichting Buurtwerk Goese Polder, stichting Goede Doel de Bevelanden en vele anderen zijn aanwezig om te laten zien wat ze doen in en voor uw wijk. De Polderfair wordt gehouden op zaterdag 27 januari van 14.00-17.00 uur in wijkcentrum De Spinne, Joseph Lunslaan 7 in Goes.
Voor het volledige programma kijkt u op www.goesepolder.goesweb.net [l]