Bibliotheek Oosterschelde start Bibliotheek aan Huis-dienst

GOES - Blijven lezen? De bibliotheek brengt de boeken thuis!

Kunt u zelf niet naar de Bibliotheek komen door beperkte mobiliteit, ziekte of handicap? Dan komt de Bibliotheek naar u toe. De Bibliotheek aan Huis bezorgt boeken, tijdschriften en andere bibliotheekmaterialen bij u aan huis. Aan deze service zijn geen extra kosten verbonden. U betaalt de normale contributie.

Hoe werkt de Bibliotheek aan Huis
Tijdens het eerste kennismakingsgesprek met één van onze medewerkers geeft u aan wat u graag leest. U kunt lenen uit de hele collectie: boeken, tijdschriften, luisterboeken en boeken met een duidelijke en/of grote druk. U mag maximaal 15 materialen tegelijk lenen. Hiervoor betaalt u de normale contributie. De vrijwilliger komt u vervolgens regelmatig nieuwe boeken of andere bibliotheekmaterialen brengen en ophalen. De Bibliotheek kan u ook op weg helpen als u een geschikt leeshulpmiddel zoekt.

Aanmelden
Leden van de Bibliotheek kunnen zich aanmelden bij het stafbureau, bereikbaar op tel. 0113 562626 of via secretariaat@bibliotheekoosterschelde.nl. Niet leden vullen het online lidmaatschapsformulier in op www.bibliotheekoosterschelde.nl en geeft in het opmerkingenveld aan dat u gebruik wilt gaan maken van de Bibliotheek aan Huis. U kunt dit ook telefonisch regelen. Voor vragen kunt u terecht bij Bibliotheek Oosterschelde, tel. 0113 562626 of www.bibliotheekoosterschelde.nl/bah.

Vrijwilligers
Voor de Bibliotheek aan huis service zoekt Bibliotheek Oosterschelde nog vrijwilligers in de gemeentes: Borsele, Goes, Kapelle, Reimerswaal, Tholen en Schouwen-Duiveland. Meer informatie over de vacature staat op: www.bibliotheekoosterschelde.nl/vacatures. [l]