Sportvereniging Noord Beveland

GOES - Zaterdag 20 januari speelde het 1e badmintonteam zijn laatste thuiswedstrijd tegen het 2e team van BV Ribad uit Ridderkerk. Het team staat op de 3e plaats net boven de tegenstander van deze zaterdag.

Danny en Martin begonnen met een 3-setter. De 1e set ging verloren, maar de 2e en 3e set wisten zij in winst om te zetten.

Angelique en Daisy brachten het er beter af. Zij wonnen makkelijk in 2 sets. Martin begon voortvarend aan zijn enkelpartij, maar hij wist op het laatste moment toch niet te winnen. Het werd 19- 21. De 2e set wist de tegenstander hoe hij Martin moest bespelen. Deze set werd met 13-21 verloren.

Angelique, normaal gesproken een zekere winstpartij had haar dag niet. Zij speelde meer tegen zichzelf als tegen haar tegenstandster. Zij verloor haar enkelpartij in 2 sets.

Ook Danny begon goed in zijn enkel, maar wist de 1e set toch niet te winnen. Hij ging met 21-23 in de 1e set ten onder. In de 2e set leek het veld opeens veel smaller. Veel shuttles vlogen links en rechts uit. Ook deze set wist hij niet te winnen. Tussenstand 2-3.

Daisy liet haar kop niet hangen. Goed geconcentreerd speelde zij haar 1e set en won deze met 9-21. In de 2e set liet zij de teugels wat vieren. Ze won deze set met 21-18. Stand weer 3-3.

Nu de mix-partijen nog. Angelique en Danny wilden de wedstrijd met een goed gevoel afsluiten. Zij wonnen hun partij in 2 sets.

Gerie, nog steeds last van haar elleboog was intussen aan het warmlopen. Zij speelde met Martin haar enige partij. De 1e set verloren zij ternauwernood met 22-24 en de 2e set met 13-21. Eindstand 4-4.

Voor beide verenigingen haalde het niets uit.

BV Ribad kwam niet dichterbij en SVNB kon niet verder uitlopen.

Volgende week zondag wordt de laatste wedstrijd gespeeld tegen het op de 2e plaats staande BC Delft. [l]