Dankjewel-avond Zorgsaam Borssele

BORSSELE - Op maandag 15 januari was er in het dorpshuis ‘Vijverzicht’ in Borssele een dankjewel-avond voor vrijwilligers van Zorgsaam Borssele en de NPV Borssele.

Gea Nieuwenhuijse en Marijke de Muynck, coördinatoren van Zorgsaam Borssele en NPV, hebben eerst toelichting gegeven over de aantal hulpvragen en inzet van de vrijwilligers in het afgelopen jaar. Er is veel werk verzet, en dat allemaal voor en door dorpsgenoten, vrijwillig! We zijn trots op deze mensen!
Na een leuke en interessante lezing door Arianne Diepeveen over ‘Grenzen in vrijwilligerswerk’, werden er nog een drietal dames in het zonnetje gezet omdat ze al 12,5 jaar vrijwilliger zijn. (De 4e was afwezig deze avond). Iedereen ging met een attentie naar huis, voor zijn inzet, op welke manier dan ook. Het was een geslaagde avond.
Er kunnen zich altijd nog vrijwilligers aanmelden die iets voor een ander willen betekenen. Te denken valt aan bijvoorbeeld: gezelschap geven, wandelmaatje, rijden naar het ziekenhuis, boodschap doen enz. U kunt ons bereiken via: zorgsaamborssele@gmail.com [l]