Vacatures voor vrijwilligers

‘s-GRAVENPOLDER - Op de website www.borselevoorelkaar.nl zijn onlangs de onderstaande vacatures geplaatst.

De Kika-KWF Walk and Run in Heinkenszand zoekt rolstoelvrijwilligers, die in april bewoners van de Rietzanger en Koriander vijf kilometer willen duwen. Ook is de organisaties op zoek naar verkeersregelaars.
Het Theresiahof zoekt een gastvrouw of gastheer die het personeel van SVRZ wil ondersteunen bij de open tafel, een wekelijkse maaltijd op woensdagochtend waarbij inwoners van ’s-Heerenhoek samen eten.
Zorgboerderij de Notenhoeve zoekt een activiteitenbegeleider, die oudere mensen met onder meer geheugenproblemen wil helpen om het kleinvee te verzorgen en in de moestuin wil werken.
Borsele Beweegt zoekt vrijwilligers voor de beweegtuin en het project Elke Stap Telt. Zij zouden in de periode van 14 maart tot en met 16 mei mee moeten helpen.

Omschrijvingen
Kijk voor de volledige omschrijvingen op www.borselevoorelkaar.nl. De website is de digitale zoek- en vindplaats voor vrijwilligers en vrijwilligerswerk in de gemeente. “Sluit je aan bij het netwerk en werk samen aan een zorgzame Borselse samenleving”, is dan ook de oproep van de gemeente.