GOES - Ben jij vrijwilliger in de Goese Polder of woon je in de wijk en doe je vrijwilligerswerk? Dan zijn er speciaal voor jou twee leuke en leerzame avonden!

In samenwerking met Shinemark en wijkcentrum de Spinne verzorgt SMWO 2 vrijwilligerscafés met deskundigheidsbevordering!
Op maandag 26 februari en maandag 12 maart zijn alle vrijwilligers vanaf 19:00 uur welkom in wijkcentrum de Spinne. Tot 19:45 uur is er gelegenheid om onder genot van een kopje koffie of thee en wat lekkers kennis te maken en ervaringen uit te wisselen met andere vrijwilligers uit de wijk. Tussen 19:45 en 21:15 uur is wordt er een gratis training verzorgd door Shinemark.
Tijdens deze training leer je hoe je Facebook en andere sociale media beter in kunt zetten om activiteiten of je organisatie te promoten en meer vrijwilligers te werven. Na de training is er gelegenheid na te praten.
Deelname en consumpties zijn gratis, vooraf opgeven is gewenst! Dit kan voor 12 februari bij Matijs Gerrits, Opbouwwerker van SMWO in de Goese Polder via 0113-277111 of m.gerrits@smwo.nl [l]