GOES - Afgelopen zondag behaalde ons eerste elftal de eerste punt na de winterstop. Na de twee nederlagen tegen Groene Ster en IFC nu een gelijkspel tegen Halsteren.

Goes speelde een goede en degelijke wedstrijd en behaalde een prima resultaat tegen het op de tweede plaats staande Halsteren. De thuiswedstrijd op 8 oktober verloren we met 0-2. Dus is een gelijk spel in een uitwedstrijd een prima resultaat. Goes leverde veel strijd en was de bovenligende partij, Drie punten was dan ook zeker verdiend geweest. In de dertigste minuut scoorde Erwin Franse na een verre trap van Brian Meulmeester de 0-1. Vervolgens kreeg Daniël Wissel een paar goede kansen, eerst tikte de keeper een inzet uit de korte hoek en een paar minuten later redde Pietersma opnieuw. Een voorzet van Erwin Franse bereikte Ray Kroon, Ray legde de bal terug op Daniël, Pietersma redde opnieuw. Ook Tim de Winter had voor de 0-2 kunnen zorgen. maar trapte naast de bal. Ook verdiende we een strfschop na een bal op de arm van Vincent Ivens, maar de scheids wuifde het voorval weg. Vlak voor rust kwam Halsteren via Jeroen Beerendonk op 1-1. Ook na de rust een goed spelend Goes met kansen voor Jan Paul van Hecke een achterwaarste kopbal, en kopbal van Sherief Tawfik op de paal en ook Francis Kabwe Manengela kreeg alleen voor de keeper de bal er niet in. We verdienden te winnen, maar de bal ging er niet in.

In het carnavalsweekend spelen we tegen Jong FC Den Bosch. Jong FC Den Bosch staat na een moeizame start op een keurige vierde plaats en nog een wedstrijd minder gespeeld. De laatste twee wedstrijden wonnen ze van Nuenen met 2-5 en afgelopen zondag vanEHC/Heuts met 3-1. Omdat alle andere teams punten laten liggen zijn ze gestegen naar de vierde plaats.

Als we winnen komen wij ook op 27 punten en staan we samen met Jong FC Den Bosch, Groen Ster en Meersen op een gedeelde vierde plaats. Bij verlies stijgt Jong FC Den Bosch naar de derde plaats, met nog 1 puntje achterstand op Halsteren. Als we net zo spelen als tegen Halsteren met de zelfde inzet en strijd, moet het mogelijk zijn Jong FC Den Bosch met lege handen terug te sturen naar Oeteldonk.