Korte berichten

GOES
Vrijwilligerscafé: Op vrijdag 23 februari vindt het eerste Vrijwilligerscafé van 2018 plaats. Tussen 14.30 en 16.00 uur zijn alle vrijwilligers uit de gemeente Goes van harte welkom bij het Vrijwilligerspunt Goes aan de 's-Heer Elsdorpweg 12 te Goes. Het Vrijwilligerscafé is een plek waar (potentiële) vrijwilligers elkaar kunnen ontmoeten en ervaringen kunnen uitwisselen in een ongedwongen en gezellige sfeer. Vanuit SMWO is er altijd een medewerker aanwezig om alle vragen rondom vrijwilligerswerk te beantwoorden. Op www.vrijwilligerspuntgoes.nl zijn de precieze data en tijdstippen te vinden. Aanmelden via mail info@vrijwilligerspuntgoes.nl, maar vrijblijvend langskomen is ook mogelijk. Informatie: Vrijwilligerspunt Goes tel. 0113-277122.
Bingo: Wijkvereniging Goes Oost organiseert op zaterdag 24 februari een bingo in Wijkcentrum Jan Ligthart, Bergweg 12. Aanvang 19.30u. Zaal open 19.00u.

'S HEER ARENDSKERKE
Repair Café: Zaterdag 24 februari van 10.00-12.30 uur in het Arendhuis aan de Torenring. Diverse apparaten kunnen ter reparatie aangeboden worden, de vrijwilligers van het Repair Café helpen je graag en proberen samen met jou het probleem op te lossen. Eenvoudige klusjes voor de naaimachine kunnen ook verholpen worden, of je mag zelf achter de naaimachine plaats nemen voor een los naadje of zoompje. Reparaties zijn gratis, er staat een fooienpot op de bar. Heb je niets te repareren, je kan ook voor de gezelligheid komen. Koffie of thee voor eigen rekening. Voor meer informatie: kijk op repaircafe.org of mail naar shak-repaircafe@xs4all.nl.

'S-GRAVENPOLDER
Dansavond OVA:
Zaterdag 24 februari houdt OntspanningsVereniging 'Amicitia' (OVA) een dansavond in het dorpshuis 'Ons Dorpsleven', Poelvoordestraat 3 te 's Gravenpolder. DJ Nico verzorgt de muziek, aanvang 20.00 uur.

COLIJNSPLAAT
PeeRock-Festival:
Dampende Blues-Rock muziek, vele bekende gezichten en als vanouds een fantastische sfeer. Op zaterdag 24 februari gaat in Colijnsplaat het dak eraf tijdens WinterPee Met de spetterende Blues-Rockband The Remedy's uit GoeS. Tijdens deze avond presenteren de heren van PeeRock het nieuwe logo en de eerste beelden van de nieuwe website. Ook verklappen ze de eerste namen die deze zomer op 28 juli tijdens de 24e editie van PeeRock op zullen treden. De entree is gratis en de band start om 21.30 uur in Café de Patrijs, voorstraat 66 in Colijnsplaat.

'S HEER ABTSKERKE
Concert Seniorenorkest Zeeland:
Het Seniorenorkest Zeeland opent het concertjaar 2018, met een concert op vrijdag 2 maart in het Dorpshuis Versvliet te `s Heer Abtskerke. Aanvang 14.30 uur. Zaal open 14.00 uur. Toegang gratis. Er wordt een zeer gevarieerd programma gepresenteerd.

ELLEWOUTSDIJK
Salonorkest Het Zeeuws Elftal:
Zondag 25 februari is er een optreden van Salonorkest Het Zeeuws Elftal in 't Kerkje van Ellesdiek. Dit blazersorkest bestaat uit 15 muzikanten die deze middag de sfeer van André Rieu in 't Kerkje brengen. De leden van het orkest komen uit diverse delen van ons land, maar zijn van oorsprong allemaal zeeuwen. Deze middag brengen ze een breed repertoire van meest zeer bekende werken, zoals Eine Kleine Nachtmuzik van Mozart, de beroeme Csardas van Monti, wienermusik van Johan Strauss en Robert Stolz. Het programma begint om 14.30 uur. Reserveren: reserveer@ellesdiek.nl of via 0113-612681. [l]