Presentatie uitkomsten Informatief Huisbezoek 70+ Goes-Zuid

GOES - De afgelopen twee jaar hebben ruim 400 70-plussers uit Goes-Zuid bezoek gehad van een vrijwillige ouderenadviseur. Samen zijn zij in gesprek gegaan over allerlei onderwerpen die met welzijn en gezondheid te maken hebben. De resultaten hiervan zijn gebundeld in een rapport dat op maandag 26 februari tussen 13.30 en 15.00 uur wordt gepresenteerd bij Buurthuis De Pit, Appelstraat 2a in Goes. Alle 70-plussers uit Goes-Zuid zijn van harte welkom om hierbij aanwezig te zijn.

Wethouder André van der Reest zal het eerste exemplaar in ontvangst nemen. In het rapport worden de collectieve resultaten van het project Informatief Huisbezoek 70+ beschreven, zodat signalen, trends en kansen verder opgepakt en uitgewerkt kunnen worden. Tijdens deze middag hebben de bewoners de gelegenheid om vragen te stellen, zorgen te uiten en kansen te bespreken. Het gebiedsteam Goes-Zuid van SMWO is aanwezig om alle vragen te beantwoorden en is er klaar voor om samen met bewoners verdere stappen te ondernemen. Naast de bewoners zijn er ook diverse partners uitgenodigd om de presentatie bij te wonen.
Meer informatie kan worden opgevraagd bij het Vrijwilligerspunt Goes via 0113-277122 of info@vrijwilligerspuntgoes.nl. Het project IHB 70+ heeft SMWO in opdracht van de gemeente Goes uitgevoerd.[l]