Simon and Garfunkel in Rilland

RILLAND - Podium Reimerswaal heeft een druk weekend voor de boeg. Zowel vrijdag als zaterdag zijn er optredens in dorpshuis Luctor et Emergo in Rilland.

Vrijdag is het theaterconcert ‘The story of Simon And Garfunkel - The sound of silence’ te zien. Joost Botman (zang, gitaar, piano), Niels van der Gulik (zang) en Richard Heijerman (drums) kruipen in de huid van de beroemde muzikanten.
Met behulp van de prachtige muziek, mooie verhalen, anekdotes en beelden uit de roerige jaren ‘60 en ‘70 van de vorige eeuw vertellen Botman en Van der Gulik over Simon en Garfunkel’s weg naar succes, de beroemde botsingen tussen de twee muzikanten, hun professionele scheiding en het legendarische reünieconcert in Central Park in New York in 1981. Meer informatie en kaartjes voor deze voorstelling via www.podiumreimerswaal.nl.

Peter Pannekoek
Zaterdag staat cabaretier Peter Pannekoek op het podium. Hij speelt zijn voorstelling ‘Later was alles beter’. Pannekoek verwierf bekendheid met zijn stand-ups in 'De Wereld Draait Door' en zijn 'roast' van Gordon,. Pannekoek is de laatste tijd veel te zien in televisieprogramma's, waaronder 'Dit was het nieuws'. De voorstelling is uitverkocht.[l]