Korte berichten

HEINKENSZAND
Gratis basiscursus Klik & Tik:
In de Bibliotheek Heinkenszand wordt vanaf woensdag 14 maart de gratis cursus 'Klik en Tik, het internet op' gegeven. Het programma 'Klik en tik' biedt mensen de kans om kennis te maken met de computer, internet en sociale media. De cursusduur bestaat uit vier gratis lessen van 9.30-11.30 uur, en start op woensdag 14 maart en vervolgens op 21, 28 maart en 4 april. De cursuslocatie is de Bibliotheek Heinkenszand, Stengeplein 1. Vooraf aanmelden is noodzakelijk en kan via het aanmeldformulier op onze website www.bibliotheekoosterschelde.nl. Voor vragen, neem contact op met: digitaal@bibliotheekoosterschelde.nl of bel naar 0113-562626.

GOES
Kledingbeurs: Op woensdag 7 maart, van 9.00-12.00 in de Levensbron te Goes.
Contactmiddag stomadragers: De Stomavereniging organiseert woensdag 14 maart een contactmiddag voor mensen met een stoma in de vergaderzaal van de SVRZ in het woonzorgcentrum Erasmuspark, Troelstralaan 150 in Goes. Aanvang 14.00 uur, einde 16.00 uur. U kunt gratis parkeren bij winkelcentrum de Spinne. Tijdens deze bijeenkomst bieden wij u de gelegenheid lotgenoten te ontmoeten en van gedachten te wisselen over het leven met een stoma. Er is volop ruimte om onderwerpen zoals bijvoorbeeld vakantie, werk, sport of voeding ter sprake te brengen. De inloop is gratis en u hoeft zich niet aan te melden.
Signeren boek: Schrijfster Ellen De Vriend publiceerde haar vijfde thriller 'De erfgename'. Haar nieuwe boek speelt zich weer gedeeltelijk af in Zeeland. Ze signeert zaterdag 17 maart van 14.00 tot 16.00 uur in boekhandel 't Paard van Troije.

WOLPHAARTSDIJK
Kinderkleding-en Speelgoedbeurs: Vrijdag 9 maart van 18.30-20.30 uur is iedereen welkom om te komen snuffelen in de kinderkleding, schoenen, speelgoed en boeken. Wilt u zelf te kleine kinderkleding of overtollig speelgoed inleveren? Voor vragen: Colinda Westerweel, colindaw@zeelandnet.nl, 0113-582266.

KLOETINGE
Postzegelavond met veiling: Postzegelclub De Bevelanden houdt op donderdag 8 maart de bijeenkomst in Amicitia, Schimmelpenninckstraat 14 vanaf 19.30u. Rondzendverkeer, materiaaldienst en nieuwtjesdienst zijn aanwezig evenals veilingmeester Anton Koens met een 50-tal kavels. Hij hoopt weer met lege handen naar huis te gaan. Info ecm@zeelandnet.nl of 0113-228562.

OVEZANDE
Senioren schieting:
1e hoofdvogel J.de Jonge (Goes); 2e hoofdvogel en 1e kal C.Boonman (sHeerenhoek); 1e zijvogel en 2e kal L.Rentmeester (Ovezande); 2e zijvogel L.v.Dijke (Goes); 3e zijvogel C.Jeremiasse (Ellewoutsdijk); 3e kal P.Nagelkerke (sHeerenhoek); 4e kal (L) H.Hoogstrate (Heinkenszand); vliegende vogel prijs en meeste kleine vogels 8 stuks B.de Jonge (Oudelande). volgende schieting is op 14 maart. [l]