Drie verkiezingswinkels in Goes

GOES - De VVD, D66 en het CDA hebben vorige week een verkiezingswinkel in de binnenstad van Goes geopend.

Europarlementariër Wim van de Camp van het CDA heeft met de Goese lijsttrekker Derk Alssema zaterdag de winkel van hun partij aan de Lange Vorststraat 73 geopend. “Dichtbij de mensen, goed luisteren naar wat er speelt en in gesprek over mogelijke oplossingen, onder het genot van een kopje koffie. Daar leent zo’n winkel zich voor”, zegt Alssema. De winkel is elke werkdag open.
De winkel van de VVD is te vinden in de Lange Kerkstraat 40. Ook daar kunnen inwoners in gesprek met de kandidaat-raadsleden. De openingstijden zijn te vinden op de website www.vvdingoes.nl.
D66 is de derde partij die in aanloop naar de verkiezingen van 21 maart een winkel heeft. Deze werd vrijdag geopend door Europarlementariër Sophie in 't Veld. De ruimte aan de Grote Markt 19 is open op dinsdagmiddag, koopavond en zaterdag. In hun winkel deelt de partij zaterdag kinderboeken uit. Tussen 10.00 uur en 14.00 uur zijn de jongste Goesenaren welkom. “Het lezen door en voorlezen van kinderen is ontzettend belangrijk voor de ontwikkeling van elk kind en wij hopen met het uitdelen van kinderboeken hier een positieve bijdrage te leveren”, zegt lijsttrekker Pieter Romijn.[l]