Veel te doen in boekenweek

GOES - De boekenweek, die zaterdag van start gaat, wordt natuurlijk ook in Goes gevierd.

VAN ONZE REDACTIE

In het kader van de Nationale Boekenweek, waarvoor het geschenk dit keer is geschreven door Griet Op de Beeck, signeren deze zaterdag in boekhandel Paard van Troje uitgever en fotograaf Theo Spinnewijn, schrijver Jan J.B. Kuipers, illustrator Jan Willem Hament en boswachter en dichter Karel Leeftink het boek ‘Westerschelde, portret van een open zeearm’. Zij zijn er tussen 15.15 uur en 16.45 uur. De schrijfster Ellen de Vriend uit Vlissingen is volgende week zaterdag (17 maart) te gast in de zaak. Tussen 14.00 uur en 16.00 uur signeert zij haar nieuwe thriller ‘De erfgename’.
Ook in boekwinkel de Koperen Tuin is van alles te doen. Volgende week dinsdag (13 maart) komt Mari Haris langs om 14.00 uur. Zij maakte de groentebijbel en het boek ‘Mari plukt de dag’.
Woensdagavond (14 maart) om 19.30 uur is er een avond met de Vlaamse schrijver Tom Lanoye. De toegang voor deze bijzondere avond is vijf euro.
Op de laatste zaterdag (17 maart) signeren vanaf 15.15 uur Spinnewijn, Kuipers en Hament daar hun boek over de Westerschelde.[l]