Ondertekening overeenkomst.
Ondertekening overeenkomst.

Apollo vindt een partner voor de toekomst

WISSENKERKE - Donderdag 15 februari hebben muziekvereniging Apollo en organisatie adviesbureau Berckenroode uit Wissenkerke een overeenkomst ondertekend waarin beiden partijen zich aan elkaar verbonden hebben.

Het contact werd gelegd door één van de leden van Apollo. “Anouk (red. de Neef) liep bij ons stage en was vanaf het eerste moment zo enthousiast over Apollo, dat we er niet onderuit konden” zegt Dirk-Jan Andriessen van Berckenroode. Dirk-Jan Andriessen en zijn vrouw Petra (partners in het organisatie adviesbureau) waren in de verkennende gesprek zeer enthousiast over de manier waarop Apollo zijn positie probeert vorm te geven binnen de gemeenschap middels inspirerende concerten, schoolprojecten en andere muzikale projecten.
Berckenroode vervult voor Apollo de rol van hoofdsponsor, maar de samenwerking gaat volgens beide partijen veel verder dan simpelweg het geven van geld. Berckenroode wil een bijdrage leveren in het verder vormgeven en inbedden van muziekvereniging Apollo in de samenleving, zodat Apollo haar muzikale boodschap nog beter onder de aandacht kan brengen. [l]

Ondertekening overeenkomst.