Leuntje en Merien.
Leuntje en Merien. Foto:

Leuntje en Merien gaan op bezoek bij Traas

's-GRAVENPOLDER - Het bekende Zeeuwse duo Leuntje en Merien gaat op ontdekkingstocht bij Traas Ongediertebestrijding Zuidwest-Nederland. Om op een originele manier te laten zien welke diensten Traas allemaal verzorgt, heeft het bedrijf tekenaar Jan Willem Hament, bedenker van Leuntje en Merien, illustraties laten maken.

VAN ONZE REDACTIE

Traas Ongediertebestrijding Zuidwest-Nederland is gevestigd in 's-Gravenpolder en voert projecten en diensten uit bij particulieren en bedrijven in het hele zuidwesten van het land.

Het bedrijf is een samenwerking aangegaan met tekenaar Jan Willem Hament uit Baarland. Zijn tekeningen van Leuntje en Merien - altijd in zwart-wit - zijn inmiddels zeer populair in Zeeland.

Muizenoverlast
Hament maakt verschillende tekeningen van Leuntje en Merien op bezoek bij Traas. De illustraties zijn iedere maand te bewonderen in de Zeeuwse regionale weekbladen. Iedere maand licht Traas er een ander thema uit dat te maken heeft met de dienstverlening van het bedrijf.

Zo komen bijvoorbeeld muizenoverlast, preventieplannen, zilvervisjes en wespenoverlast aan bod. Heeft u ze al gezien? Zo leert u Traas Ongediertebestrijding steeds een beetje beter kennen.

Meer informatie is te vinden op de website van het bedrijf: www.traasongediertebestrijding.nl.[l]