Popkoor Seaside Rendez-Vous heeft plaats voor nieuwe, enthousiaste leden én een toetsenist.
Popkoor Seaside Rendez-Vous heeft plaats voor nieuwe, enthousiaste leden én een toetsenist. Foto:

Seaside Rendez-Vous heeft nog plaats

GOES - Popkoor Seaside Rendez-Vous uit Goes is in 2002 opgericht als één van de eerste Zeeuwse popkoren. Het koor bestaat uit 60 zangers en zangeressen en een zevenkoppige band. Er is plaats voor nieuwe, enthousiaste leden én een toetsenist.

Seaside Rendez-Vous richt zich op de populaire popsongs van nu, maar ook uit de jaren '70, '80 en '90 van de vorige eeuw. Het repertoire bestaat uit nummers van Red Hot Chili Peppers, Black Eyed Peas, Joe Jackson, ABBA, Amy Whinehouse en nog veel meer.

Kijk op www.seasiderendez-vous.nl voor meer informatie over het repertoire, de dirigent en de repetities. Seaside Rendez-Vous wil op een zo hoog mogelijk niveau presteren, maar verliest de gezelligheid daarbij niet uit het oog. Het koor treedt regelmatig op en doet mee aan festivals. Het koor onderscheidt zich van andere koren door de liveband die zorgt voor professionele begeleiding. De band bestaat uit een pianist, gitarist, basgitarist, drummer, percussionist en saxofonist. Om de band compleet te maken is het koor nog op zoek naar een toetsenist.
Er is verder plek voor drie hoge en vier lage alten. Ook mannen (vooral bassen) zijn welkom.

Mail naar info@seasiderendezvous.nl. Dan krijg je een uitnodiging om een keer te komen kijken en een stemtest te doen. Het koor repeteert op dinsdag van 20.00 uur tot 22.00 uur in dorpshuis De Vroone in Kapelle.[l]