William van den Bosse gaat skeeleren voor KiKa
William van den Bosse gaat skeeleren voor KiKa Hans Huizing

Skeeler jij ook mee voor KiKa?

BORSELE - William van den Bosse (10 jaar) uit Borsele skeelert al een paar jaar bij SSC de Poel. Hij vindt skeeleren erg leuk en had op 1 januari bedacht dat hij dit jaar wil skeeleren tegen kanker. Hij hoopte 50 km te gaan skeeleren bij Ride4the Roses.

De jeugdcommissie van SSC de Poel vond dit zo’n leuk en sympathiek idee dat ze dit met alle jeugdleden wilden gaan doen. Maar bij Ride4theRoses mag je helaas niet op skeelers meedoen! En 24Kika valt dit jaar gelijk met de finale van de skeelercompetitie in Oudewater. Desondanks gaat William, samen met zijn clubgenoten skeeleren voor Kika.

Skeelertoertocht Krabbendijke

Op zaterdag 12 mei gaan de leden van schaats en skeelerclub De Poel zo veel mogelijk kilometers skeeleren voor KiKa. Ze nemen daarvoor deel aan de skeelertoertocht in Krabbendijke (zie http://www.ijs-skeelervereniging.nl/) en gaan daar tussen 10.00 en 16.00 uur proberen om zo veel mogelijk ronden van 6 kilometer te rijden.

Sponsoren

William heeft de afgelopen weken hard getraind en hoopt zeker 60 kilometer te kunnen halen voor het goede doel. Alle (jeugd-)leden van SSC de Poel zouden ze het helemaal geweldig vinden om op 12 mei heel veel geld bij elkaar te skeeleren zodat KiKa weer kan werken aan hun doel: de genezingskans van kinderen met kanker te verhogen naar 95%.

Wilt u (of uw bedrijf) William, en de andere jeugdleden van SSC de Poel, sponsoren? Dat kan op: https://www.actievoorkika.nl/ssc-de-poel-skeelert-voor-kika

Meedoen

U, of uw kinderen, kunnen ook zelf meedoen aan de toertocht; al dan niet voor KiKa.

Informatie over de inschrijving en de toertocht vindt u op de website van IJs en skeelervereniging Krabbendijke.

De echte “kilometervreters” kunnen ook voor de toertocht van 116 kilometer gaan!

William, en zijn clubgenoten, zijn te volgen op facebook; SSC de Poel – Jeugdteam. [l]

William van den Bosse gaat skeeleren voor KiKa