Handbalkanjers gezocht

GOES - Handbalvereniging GSC gaat per 15 mei aanstaande van start met jeugdteams.

We zijn al maanden bezig met het bekend maken van de handbalsport in Goes zegt Auke van Hinte.

Eerst in het kader van het schoolsport project samen met SMWO en het CIOS, tijdens de gymlessen aan zo’n 1.200 leerlingen op 11 basisscholen in Goes, daarna hebben we nog eens op een paar verspreide locaties (Ouverture en Bergweg) een fiks aantal extra gratis kennismakingslessen gegeven.

Die gratis lessen werden uitstekend bezocht. In het totaal hebben aan deze lessen ca. 50 kinderen deelgenomen. Groot enthousiasme dus.

Er kwam zelfs een verzoek voor het houden van een verjaardagspartijtje. Natuurlijk hebben we dat met heel veel plezier geregeld.

Trainingstijd

Inmiddels heeft een aantal kinderen zich opgegeven als lid van de handbalvereniging en dus is het de hoogste tijd om de volgende stap zetten.

Vanaf 15 mei kan er door onze nieuwe leden echt getraind gaan worden. Dat gaat gebeuren op de dinsdag in de Ouverturezaal aan de Elvis Presleylaan (bij de Beatrix school) in Goes zuid.

We trainen voorlopig in 2 leeftijdsgroepen.

De groep 6, 7 en 8 jarigen (-jeugd) trainen van 15.30-16.30 uur en de groep 9 ,10 en 11 jarigen (E-jeugd) trainen van 16.30-17.30 uur.

En, vanaf volgend seizoen – dat begint in september – gaan we (als er genoeg kinderen zijn) ook meedoen aan de handbalcompetitie.

Handballen doe je bij GSC vooral met veel plezier. Samen leuke dingen doen en proberen zo goed mogelijk te handballen.

Nieuwe leden van harte welkom

Natuurlijk zijn nieuwe leden nog steeds van harte welkom.

Kom gerust eens een keertje kijken, train eens mee en geef j e – als je het leuk vind - op als lid.

Je kunt je als lid opgeven via vanhinte@planet.nl bij trainer Auke. [l]