Waterspecialisten Gert-Jan en Peter Brouwer
Waterspecialisten Gert-Jan en Peter Brouwer Foto:

Wij maken wat moois van uw water!

GOES - Hard water veroorzaakt kalkaanslag. U ziet het aan kranen en tegels in de badkamer. Koffiezetapparaten, kokend waterkranen en waterkokers moeten regelmatig ontkalkt worden. De huid vindt hard water ook niet prettig. Het voelt droog aan na een douchebeurt en veroorzaakt soms jeuk. Zacht water is een uitkomst. Met onthard water bespaart u bovendien. U kunt met minder dan de normale hoeveelheid schoonmaak en persoonlijke verzorgingsmiddelen toe en uw apparatuur gaat langer mee.


Deze ongemakken en voordelen zijn te voorkomen en te behalen door het plaatsen van een waterontharder. Ze zijn er in diverse maten en uitvoeringen. Gezinsgrootte, waterverbruik, type watermeter en plaatsingsmogelijkheid bepalen het type en dat met 15 jaar garantie. Waterspecialist biedt tevens de mogelijkheid om een waterontharder te huren. Zo kunt u voor een laag maandelijks bedrag toch van de voordelen van onthard water genieten.


Producten
Naast waterontharders laten we in onze showroom ook de volgende producten (werkend) zien: Zuiver, gekoeld en/of bruisend water van het merk Grohe Blue Home; Gezuiverd water dmv het omgekeerde osmose principe; Kokendwaterkranen van Quooker en Grohe Red.


Info
Kijk voor meer info op:
water-specialist.nl
Smithweg 1.32 Goes
telefoon 085-3030961. [l]