Er is plaats voor maximaal 1000 vrouwen bij de Ladiesrun Goes. FOTO BENNIE KRAJENBRINK
Er is plaats voor maximaal 1000 vrouwen bij de Ladiesrun Goes. FOTO BENNIE KRAJENBRINK Foto: Bennie Krajenbrink

Trainen voor Ladiesrun Goes met Natalie Sinke

GOES - Een dag na de viering van het 30-jarig jubileum van het Cios, op zaterdag 2 juni, vindt bij Omnium de Ladiesrun Goes Summerparty plaats.

VAN ONZE REDACTIE

Het is een vrolijk, zomers hardloopfestival voor vrouwen tussen de 4 en 100 jaar. Sporten, swingen en shoppen staan centraal Voor de jongste meiden staat de Little Ladiesrun op het programma.

De oudere 'meiden' kunnen kiezen uit de afstanden 5, 7,5 of 10 kilometer.

De warming-up wordt verzorgd door tweevoudig Olympisch atleet Robert Lathouwers. Alle deelnemers krijgen een goedgevulde goodiebag mee. De inschrijving is geopend. Er is plaats voor maximaal 1000 deelnemers. Er is ook een bedrijvenloop.

Voorafgaand aan de Ladiesrun kunnen de vrouwen deelnemen aan trainingen, gegeven door ambassadrice van de Ladiesrun Goes Natalie Sinke. Op woensdag 16 en 23 mei starten deze om 18.30 uur bij het Omnium in Goes.

Atletiek
De Ladiesrun Goes wordt georganiseerd door Omnium Goes, atletiekvereniging AV’56 en het Roparun-team ‘Worstel en kom boven’. De opbrengst van het evenement is bestemd voor de stichting Roparun. Meer informatie op www.ladiesrungoes.nl.[l]