De barbecueworst van Keurslagerij Cees Mol is met goud bekroond.
De barbecueworst van Keurslagerij Cees Mol is met goud bekroond. Foto:

Goud voor barbecueworst van Keurslager Cees Mol

GOES - Tijdens de landelijke barbecueworstkeuring heeft de vakkundige jury de barbecueworst van Keurslager Cees Mol uitgebreid gekeurd.

De vakjury concludeerde unaniem dat deze ambachtelijke barbecueworst van hoge kwaliteit is en heeft dat bekroond met de hoogst haalbare score: 100 punten. En dat betekent goud voor de barbecueworst! De jury prees vooral de smaak en de samenstelling van de barbecueworst.

De lekkerste smaak

Bij Keurslager Cees Mol is de barbecueworst altijd een hardloper als het barbecueseizoen is begonnen, de klanten zijn er gek! Daarom besteden ze veel aandacht aan het productieproces van de barbecueworsten. Ze werken met de beste grondstoffen en ze weten ook precies wat er in de barbecueworsten gaat. Zo kunnen ze altijd de lekkerste smaak garanderen!

De barbecue kan aan

De voorjaarszon laat zich al geregeld zien. Dus volgens Cees Mol is het nu écht tijd om de barbecue aan te steken voor een heerlijke barbecueworst. Maar bij slechter weer kunnen deze natuurlijk ook heerlijk in de pan gebakken worden.

Bent u benieuwd naar de winnende barbecueworst van Keurslager Mol, dan bent u altijd welkom in de slagerij in Goes om te proeven. "Natuurlijk hebben we naast de barbecueworst nog een veel ruimer barbecueassortiment in onze toonbank liggen. Om iedere barbecue tot een succes te maken!" aldus de trotse ondernemer. [l]