Netwerkborrel Diversiteit in Zeeuws bestuur

GOES - Vrijdag 9 maart vond het werksymposium ‘Meer diversiteit in bestuurlijk Zeeland’ plaats. Het onderwerp van deze middag was: hoe is het gesteld met meer Diversiteit in het Zeeuws bestuur en waarom is het zinvol om divers te zijn? Het vervolg hierop is een netwerkborrel op 22 juni 2018 die voor iedereeen toegankelijk is.

Meer diversiteit in Zeeuws bestuur betekent dat we competenties van potentials die zich beschikbaar willen houden voor bestuursfuncties in kaart gaan brengen.

Daarnaast willen we linken leggen tussen ambassadeurs van bedrijven en potentials en willen we samen zoeken naar een strucutereel en professioneel vervolg.

Belangrijk

Diversiteit in bestuurlijk Zeeland is belangrijk.

Dat vinden Het Zeeuws Vrouwen Platform, De Soroptimisten International Zeeland, Diversiteit Loont!, ADB Zeeland en de Zeeuwse Connectie in samenwerking met de UCR.

Op vrijdag 22 juni wordt dit verder uitgewerkt en wordt de daad bij het woord gevoegd.

Wie is er potential, hoe is de link met de professionals en op welke manier gaan we dit verder handen en voeten geven?

Informatie

U wordt van harte uitgenodigd hierbij aanwezig te zijn.

De netwerkborrel begint om 16.00 uur en duurt tot 18.00 uur.

Het adres is Rabobank Oosterschelde, Livingstoneweg 13, 4462 GL Goes.

Aanmelden

U kunt zich aanmelden voor 19 juni via info@adbzeeland.nl

Deze netwerkborrel wordt georganiseerd door Het Zeeuws Vrouwen Platform, De Soroptimisten International Zeeland, Diversiteit Loont!, ADB Zeeland en de Zeeuwse Connectie in samenwerking met de UCR samen met de RABO bank Oosterschelde.

Meer informatie

Meer informatie kunt u verkrijgen bij Nienke Slump, 06-23024176. [l]