Muziekvereniging Euterpe start de zomertour

HEINKENSZAND - Woensdag 20 juni start de zomertour van de muziekvereniging Euterpe uit Heinkenszand met een concert van het leerlingenorkest bij het dorpshuis in Nisse. Dit is het eerste concert van een reeks concerten van alle onderdelen van de vereniging.

Maandag 25 juni is de slagwerkgroep aan de beurt. Hun vaste stek voor het zomeravondconcert is brasserie Stelleplas in Heinkenszand.

Onder leiding van Bart van der Vaart zorgen de slagwerkers voor een muzikale opluistering op het terras aldaar.

Fanfare en leerlingenorkest

Dinsdag 26 juni speelt de fanfare onder leiding van Bart van Neyghem op het Dorpsplein in Borssele. Al twee jaar eerder waren we te gast in Borssele. Nu worden de bewoners van het dorp dus voor de derde keer getrakteerd op een afwisselend zomers programma.

Het leerlingenorkest onder leiding van Roos van Brakel speelt weer op woensdag 27 juni. Nu in het woonzorgcentrum Dijkstede in Heinkenszand.

Alle boven genoemde concerten beginnen om 19.30 uur en zijn gratis toegankelijk.

Afternoonconcert

Het hoogtepunt van de zomertour is het Afternoonconcert op zondag 1 juli in het Van Cittersbos te Heinkenszand. Bij de vijver speelt de fanfare en het publiek kan genieten van muziek maar ook van de high tea en high wine die in de pauze en na afloop van het concert wordt aangeboden. Het evenement wordt afgesloten met een barbecue op de aangrenzende boerderij.

Reserveren

Reserveren is noodzakelijk via events@euterpeheinkenszand.nl Euterpe hoopt u te ontmoeten op één van bovenstaande evenementen. Voor verdere informatie verwijzen we naar de website: www.euterpeheinkenszand.nl [l]