De Grote Markt als loungerestaurant. FOTO WITNESS FOTOGRAFIE
De Grote Markt als loungerestaurant. FOTO WITNESS FOTOGRAFIE Foto: Witness Fotografie

Grote Markt weer even een loungerestaurant

GOES - De Grote Markt is volgende week woensdag en donderdag (4 en 5 juli) tijdens Culifair weer eventjes een zomers loungerestaurant.

VAN ONZE REDACTIE

De beste koks van Goes staan dan in de schijnwerpers van een groot publiek. Zij werken met fairtrade, streek- en biologische producten. Alle gerechten bevatten minimaal één fairtrade ingrediënt én een ‘Zeeuws zeker’ of biologisch product. Vis bevat het MSC-keurmerk. Bezoekers van het loungerestaurant op de Grote Markt kiezen en mixen de gerechten naar eigen smaak. Er zijn ook vegetarische gerechten beschikbaar. Woensdag 4 juli is er in het stadhuis ook een beurs voor duurzaam bouwen in het stadhuis op de markt, die duurt van 18.00 uur tot 21.00 uur. De toegang is gratis.
Op de vrijdag erna verandert Culifair in Culifiësta. Dan maken de restaurants plaats voor internationale keukens. Het wereldrestaurant wordt opgevrolijkt met wereldmuziek.

Lekkernijen
Er zijn gerechten van Stichting Sawasdee, Rio Santa, Toko Soerin, Antalya, Polak Potrafi, Taart en Tafel , Dapur Fenny, de Witte Lelie en Grand Café Jersey. Bovendien staat er een stand met Syrische lekkernijen.
Meer informatie en de menukaart op www.goesisgoes.nl.[l]