Bezoek Molen de Vijf Gebroeders tijdens de Heinkenszandse Braderie.
Bezoek Molen de Vijf Gebroeders tijdens de Heinkenszandse Braderie.

Boerenmarkt Molen de Vijf gebroeders

HEINKENSZAND - Boerenmarkt van Molen de 5 Gebroeders tijdens de Heinkenszandse Braderie op 7 juli van 10.00-17.00 uur.

In Heinkenszand staat een prachtige molen die in 2007 geheel gerestaureerd is. Inmiddels is er ook een ontvangstgebouw erbij gebouwd dat voor educatieve doeleinden, de verkoop van onze meelproducten en voor de verhuur aan groepen tot 35 personen gebruikt wordt. Tijdens de braderie zal de molen de wieken weer laten draaien en is deze voor rondleidingen opengesteld voor bezoekers. Ook is er een boerenmarkt waar allerlei streekproducten verkocht worden, natuurlijk kunt u ook terecht om onze bekende meelproducten te kopen.
De molen ligt in het verlengde van de braderie en is een mooi eindpunt van uw bezoek aan de braderie. Op ons terras kunt u nog even nagenieten onder het genot van een kop koffie, een glaasje fris en een pannenkoek die op die dag gebakken worden.
Meer informatie over onze molen of wilt u vrijwilliger bij onze molenstichting of donateur worden dan kunt u terecht op onze website http://www.de5gebroeders.nl. U kunt hiervoor ook terecht bij een van onze vrijwilligers tijdens de boerenmarkt.[l]