Nieuw adres voor schuldhulp

GOES - De gemeenten Borsele en Reimerswaal stappen per 1 juli voor de schuldhulpverlening over op de diensten van de Gemeenschappelijke Regeling de Bevelanden.

VAN ONZE REDACTIE

De twee zijn momenteel nog aangesloten bij de Kredietbank Breda. De werkwijze in de vijf Bevelanden gemeenten is na de overstap overal hetzelfde. Alle inwoners met (dreigende) financiƫle problemen kunnen vanaf 1 juli terecht bij de afdeling werk, inkomen en zorg van GR de Bevelanden in het stadskantoor in Goes. Er is een spreekuur op afspraak op dinsdag- en donderdagochtend tussen 9.00 uur en 12.00 uur. Op woensdag kunnen mensen bellen van 9.00 uur tot 12.00 uur. Tijdens de spreekuren kunnen mensen advies krijgen over hun financiƫle situatie en hoe ze meer grip kunnen krijgen op hun uitgaven. Ook kijken medewerkers of problematische gevallen in aanmerking komen voor schuldhulpverlening.

Inwoners van Borsele en Reimerswaal die voor 1 januari van dit jaar in een traject van de schuldhulpdienstverlening terecht zijn gekomen blijven bij de kredietbank in Breda. Inwoners van de gemeenten Borsele, Goes, Kapelle, Noord-Beveland en Reimerswaal kunnen een afspraak maken via 0113-239100.[l]