Eerste zomeractiviteit voor senioren goed bezocht

BORSELE - Seniorenraad Borsele kijkt terug op een succesvolle aftrap van de jaarlijkse zomeractiviteiten voor senioren. Maandag 16 juli begon het activiteitenprogramma met een goedbezochte Zeêuwse Riempjesroute in Ellewoutsdijk, met na afloop een proeverij van Zeeuwse hapjes. Later in de week komen de sportieve senioren naar de koersbalmiddag in Ovezande. De komende weken staan er nog een aantal leuke activiteiten op de planning. Meld u aan en geniet mee!

De komende weken kunt u zich inschrijven voor de volgende activiteiten:
23-07: Een rit met de zonnetrein in Vlissingen én een bezoek aan de kazematten. Voor de koffiestop is voor de Belgische Loodsensociëteit gekozen, met een heerlijk terras en een mooi uitzicht op zee.
25-07: Een uitgebreid lunchbuffet bij Van der Valk in Goes met een live-cooking gedeelte waar á la minute verse dagelijks wisselende gerechten worden bereid. Het buffet bestaat uit diverse soepen, verschillende broodsoorten, een saladebuffetén verse fruitsalade, schepijs en andere zoetigheden.
01-08: Een werkelijk unieke kans om het jongste kasteeltje van Nederland te bezoeken; het Arendsslot in 's-Heer Arendskerke. Het kasteel, de prachtige tuinen en de orangerie zijn zeer de moeite waard. Bezoekers krijgen een French High Tea aangeboden met zoete en hartige lekkernijen.
03-08: Een stadswandeling door historisch Goes. Het stratenpatroon wijkt nauwelijks af van dat in de zestiende eeuw. Onder leiding van een gids krijgen deelnemers een beeld van het leven in vroeger tijden. Een kopje koffie/thee wordt aangeboden bij Slot Oostende.
08-08: Een beweegles Body Fit en na afloop pannenkoeken eten bij molen De Vijf Gebroeders in Heinkenszand. Op Latijns-Amerikaanse muziek oefeningen doen waarbij balans en houding centraal staan. Na de sportieve inspanningen komt de inwendige mens aan bod en zullen de pannenkoeken heerlijk smaken.
10-08: Als afsluiting van de zomeractiviteiten staat een gezellige barbecue op het programma. De mooie locatie van Pleisterplaats Boerhaave in Hoedekenskerke staat garant voor een geslaagde middag/avond.

Aanmelden
Om organisatorische redenen is het aanmelden voor de zomeractiviteiten verplicht. Dit kan bij VrijwilligersHuis Borsele via telefoonnummer 0113-311999 of e-mailadres info@vrijwilligershuis.nl. Voor informatie over aanvangstijden en kosten kunt u de uitgebreide zomeractiviteitenfolder aanvragen bij het VrijwilligersHuis via telefoonnummer 0113-311999. De folder is ook te downloaden op de website www.vrijwilligershuis.nl [l]